Oblak

Izradite fakture online, s bilo kojeg mjesta i na bilo kojem uređaju

Dostupno bilo gdje na bilo kojem uređaju

Mrežno fakturiranje u oblaku ima mnogo prednosti u odnosu na tradicionalni softver za fakturiranje . NaFakt-ovo okruženje u oblaku, na primjer, dostupno je 24/7 s bilo koje lokacije. Koristite li Windows računalo, Apple tablet ili drugu vrstu pametnog telefona? Jednostavno odsurfajte na naFakt.hr i prijavite se!
Dostupno bilo gdje na bilo kojem uređaju
Automatske sigurnosne kopije

Automatske sigurnosne kopije

Budući da su vaši podaci pohranjeni u oblaku, naši sustavi stvaraju višestruke sigurnosne kopije kako nikada ne biste izgubili podatke. Osim toga, ako želite, možete aktivirati vezu s poznatim uslugama za pohranu u oblaku kako biste postavili dodatno okruženje za sigurnosno kopiranje za sebe.

Sinkronizacija

Vaši se podaci pohranjuju centralno u oblaku. Kad god i na kojem uređaju otvorite naFakt, uvijek ćete raditi s najnovijom verzijom svojih podataka. Čak i kada vaš račun ima više korisnika , koristit ćete iste podatke u stvarnom vremenu.
Sinkronizacija
Sigurno skladištenje

Sigurno skladištenje

Program u oblaku u mnogim je slučajevima sigurniji od vašeg vlastitog računala. naFakt poslužitelji nisu osjetljivi na viruse i potpuno su odsječeni od weba izvana, tako da nema online pristupa programu. Svoje vlastito naFakt okruženje otvarate u našem programu putem svoje e-mail adrese i osobne lozinke te eventualno dodatnom autentifikacijom u dva koraka putem pametnog telefona. Podaci su šifrirani putem SSL-a i razmjenjuju se samo između vašeg uređaja i naših poslužitelja.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room