Oblak

Izrađujte račune na mreži, s bilo kojeg mjesta i na bilo kojem uređaju

Dostupno bilo gdje i na bilo kojem uređaju

Online fakturiranje putem oblaka ima mnogo prednosti u odnosu na tradicionalni softver za fakturiranje koji se pokreće na vašem računalu. Putem interneta imate pristup svugdje putem računala, Maca, tableta ili pametnog telefona. Uz to, automatski imate sigurne kopije podataka. Surfajte na naFakt.hr i prijavite se!

Automatski izrađena sigurnosna kopija podataka

Budući da radite s naFaktom u oblaku, naši sustavi stvaraju sigurnosne kopije na različite načine, tako da ih je moguće obnoviti i ne gubite ključne informacije ili prethodni rad. Prilično umirujuće. No kao dodatnu sigurnost možete i sami aktivirati vezu s poznatim uslugama pohrane u oblaku. Igranje Zeekera uvijek je dobro kad se vaši podaci uvelike prošire.

Uvijek najnoviji podaci

Vaši se podaci pohranjuju na središnjem, sigurnom mjestu u oblaku. To znači da svaki uređaj ima pristup najnovijoj verziji podataka. Čak i ako nekoliko kolega u vašoj tvrtki koristi enFact, oni vide i koriste iste podatke u stvarnom vremenu.

Sigurnosni aduti

Program u oblaku sigurniji je od računala tvrtke. NaFakt poslužitelji nisu osjetljivi na viruse i izvan su internetskog pristupa programu u smislu osnovnih operacija, tj. odsječeni od weba. Operativni sustavi razlikuju se od onih na vašem osobnom računalu ili (većini vaših) korporativnih poslužitelja koje hakeri često ciljaju. Putem svoje adrese e-pošte i lozinke, a idealno je i dodatne provjere autentičnosti, na primjer putem pametnog telefona, možete sigurno otvoriti vlastito poslovno okruženje u našem programu. Podaci između vas i naših poslužitelja vrše se putem šifriranog SSL protokola.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room