Upravljanje nabavom

Obradite svoje račune za kupnju u naFaktu

Upravljanje nabavom

naFakt nije samo softver za fakturiranje za izradu prodajnih računa , već i za obradu računa za kupnju. Kada aktivirate besplatni modul 'upravljanje kupnjom' na svom računu, također možete učitati i obrađivati svoje račune za kupnju. Dobijte uvid u svoje ukupne izdatke po razdoblju ili po kategoriji kupnje. Praćenje plaćanja osigurava dobar odnos s vašim dobavljačem, a izvješćivanje vam omogućuje da pažljivo pratite svoj proračun i pametnije investirate. Modul za upravljanje kupnjom također može obrađivati e-račune . Zbog toga jednostavno trebate odabrati e-račun kao privitak i svi podaci s tog računa automatski će biti ispravno uneseni. Uštedite vrijeme i otklonite pogreške!
Upravljanje nabavom
Izvještavanje

Izvještavanje

Kada u naFakt evidentirate i svoje račune za kupnju, moguće je pregledati ne samo izvještaje koji pokrivaju prihode vaše tvrtke, već i dobit (prihodi minus troškovi). To vam omogućuje praćenje koliko vaša tvrtka zapravo zarađuje u stvarnom vremenu.

Veza s računovodstvom

Također pretvaramo vaše učitane i obrađene račune za kupnju u UBL format (Universal Business Language) . Ovaj format za elektroničke račune možete izvesti iz naFakt-a ili ga poslati svom knjigovođi putem izravne poveznice iz našeg programa. Na taj način vaš računovođa može automatski obraditi već unesene podatke dokumenta i drastično smanjiti posao ručnog unosa podataka.
Veza s računovodstvom
E-pošta i PEPPOL inbox

E-pošta i PEPPOL inbox

naFakt ima funkciju inboxa s kojom možete jednostavno primati račune. Svaki inbox ima svoju jedinstvenu email adresu na koju možete slati ili prosljeđivati emailove. Računi o kupnji priloženi tim e-porukama mogu se zatim jednostavno dalje obraditi u programu. Papirnati dokumenti mogu se poslati e-poštom izravno sa vašeg skenera na ovu adresu e-pošte za ulaznu poštu. Ili jednostavno snimite sliku i prenesite je putem svog pametnog telefona! Preko ovog sandučića možete primati i račune preko PEPPOL mreže . To omogućuje vašim dobavljačima da šalju elektroničke fakture izravno iz svog softvera za naplatu na vaš naFakt račun. Budući da su ovo originalni e-računi , više ne morate ništa ponovno upisivati. naFakt automatski izdvaja sve podatke o računu 100% ispravno iz primljenog dokumenta.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room