Potvrde narudžbi

Aktivirajte ovaj besplatni modul samo jednim klikom

Potvrde narudžbi

Ovaj besplatni modul omogućuje vam izradu potvrda narudžbi za vaše kupce . Jesu li dali narudžbu ili su prihvatili vaš prijedlog ? Uz naFakt možete jednostavno kreirati potvrdu narudžbe i poslati je kupcu. Može se čak i potpisati online! Potvrde narudžbi mogu se izraditi ručno, ali se također mogu kopirati iz postojeće ponude cijena kako bi se unos sveo na apsolutni minimum.
Potvrde narudžbi
Prikladan tijek rada

Prikladan tijek rada

Modul potvrde narudžbi savršeno se uklapa u tijek rada vaše tvrtke. Možete izraditi potvrdu narudžbe iz prijedloga cijene u samo dva klika. Potvrda narudžbe spremna? Pošaljite ga e-poštom i kopirajte na konačnu fakturu u samo još dva klika! Svi datumi, serijski brojevi, ... automatski su ispravno podešeni. Vrijeme je za učinkovitiji rad s naFaktom!

Potvrde narudžbi i upravljanje zalihama

naFakt razlikuje virtualnu i stvarnu zalihu . Virtualna zaliha odnosi se na broj zaliha na temelju potvrda narudžbi. Pri tom brojanju naFakt ne uzima u obzir samo ono što je već fakturirano ili isporučeno , već i ono što su kupci već naručili . Ako kupci naruče više od onoga što stvarno ima na zalihama, bit ćete odmah obaviješteni postavljenim upozorenjima o zalihama.
Potvrde narudžbi i upravljanje zalihama

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room