Baza kupaca i CRM

Upravljanje klijentima postalo jednostavno

Transparentno upravljanje podacima o klijentima

naFakt podržava učinkovito i jednostavno upravljanje podacima o kupcima. Jasan popis brzo vas vodi do kupca i njegove dodijeljene datoteke, uključujući podatke za kontakt, poveznice na prethodno pripremljene ponude i fakture, izvješća, privitke itd. Dodajte onoliko kontakt podataka koliko vam je potrebno; ime kupca dovoljno je za početak rada u naFaktu.
Transparentno upravljanje podacima o klijentima
Učinkovito korištenje podataka o kupcima

Učinkovito korištenje podataka o kupcima

Kada pripremate prijedlog ili fakturu , možete jednostavno potražiti datoteku kupca i ponovno upotrijebiti podatke o klijentu. Podaci o adresi, adresa e-pošte i PDV broj automatski će se ispuniti. Nije potreban dodatni ručni unos: pripremite svoje dokumente još brže. Nije obveza izraditi korisničku datoteku samo za jednokratnog kupca. Alternativna adresa web-mjesta ili adresa dostave unosi se samo jednom i može se spremiti kao dio korisničke datoteke za buduću upotrebu.

Pretraživanje prema PDV broju

Kako bismo još brže mogli kreirati dosjee kupaca, naFakt je povezan s europskim VIES alatom za provjeru PDV broja . Jednostavno unesite PDV broj tvrtke i naFakt popunjava naziv i adresu tvrtke!
Pretraživanje prema PDV broju
Uvoz ili izvoz podataka o klijentima

Uvoz ili izvoz podataka o klijentima

Imate li već bazu kupaca iz postojećeg programa? Jednostavno ga uvezite u naFakt. Na ovaj način ne morate sve prenositi ručno. Izvesti podatke o svojim postojećim klijentima s naFakta kako biste im poslali e-mail kampanju putem MailChimpa, na primjer? To se radi samo jednim klikom, putem naFakta.

Kupci koji govore strani jezik

naFakt vam omogućuje izradu računa (i drugih dokumenata) na različitim jezicima. Odaberite željeni jezik kupca u datoteci kupca ili prilikom izrade dokumenta, a izgled dokumenta automatski će se prevesti na željeni jezik. Zadani dostupni jezici u naFaktu su nizozemski, francuski, njemački i engleski. Trebate li drugi jezik? Molimo nemojte se ustručavati kontaktirati nas .
Kupci koji govore strani jezik
Povezani podaci

Povezani podaci

naFakt vam omogućuje povezivanje velikog broja informacija s datotekama vaših klijenata, npr. pružajući mogućnost učitavanja privitaka u datoteke vaših klijenata. Spremite alternativnu adresu za dostavu ili spojite ponudu s adresom (gradilišta). Te se adrese lako prikazuju na vašim dokumentima. Radite li s različitim cijenama za veleprodaju, pojedinačne kupce ili određenu skupinu klijenata? Povežite svog kupca s pravim cjenovnim segmentom i automatski vidite odgovarajuću cijenu za svoj proizvod i određenog kupca. Praćenje vaših prijedloga ili zadataka postaje zgodno korištenjem zadataka koji su povezani s vašim klijentima. naFakt nudi i povezivanje s Mailchimpom. Lako je sinkronizirati vaš popis kupaca s ovim programom kako biste postavili (automatizirane) kampanje putem e-pošte.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room