Snažna baza klijenata i CRM

Jednostavno upravljanje kupcima

Jasno upravljajte podacima o kupcima

naFakt podržava učinkovito i jednostavno upravljanje korisničkim podacima. Jasan popis brzo dovodi do kupca i njegovih relevantnih podataka s kontakt podacima, prethodno sastavljenim ponudama i računima, izvješćima, prilozima, ...

Učinkovito korištenje podataka o kupcima

Podaci iz baze podataka kupaca su brzo i lako dostupni. Aktivno se i automatski koristi u pripremi ponuda, računa i ostalih dokumenata, čime se izbjegavaju pogreške u ručnom kopiranju podataka o adresi, adrese e-pošte i PDV broja. Za jednokratne kupce ne trebate niti izrađivati karticu kupaca.

Pretražite putem PDV broja

NaFakt je povezan s europskom bazom podataka tvrtki za brzu izradu datoteka kupaca. Unesite PDV broj tvrtke i naFakt će dobiti registrirano ime i podatke o adresi koji se automatski registriraju u vašoj bazi podataka kupaca. Lako!

Uvoz i izvoz podataka o kupcima

Imate li već kupce negdje drugdje iz postojećeg programa? Jednostavno ga uvezite u naFakt! Ručni prijenos, čak i djelomičan, ne dolazi u obzir s enFactom.

Kampanja putem e-pošte s vašim adresama? Zatim izvezite željene adrese i podatke iz enFact-a za upotrebu u vašim komercijalnim kampanjama.

Kupci koji govore strani jezik

Fakturiranje na drugim jezicima? To je taman za naFakt! Odaberite željeni jezik u datoteci kupca ili prilikom izrade dokumenta i izgled dokumenta automatski se prevodi na jezik kupca. Dostupni jezici u naFakt-u su nizozemski, francuski, njemački i engleski. Još uvijek trebate drugi jezik? Molimo vas, ne ustručavajte se . Naši zaposlenici govore mnoge jezike.

Snimke zaslona u modulu kupca

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room