Izrada faktura

Jednostavno ne postoji jednostavniji način

Brzo i jednostavno

Automatsko dodavanje podataka o kupcima i proizvodima u kombinaciji s našim automatskim datiranjem, numeriranjem i izračunom PDV-a osigurava da izrađujete fakture brže nego ikad. Koristite titlove ili navedite referencu narudžbe. PDF dokument se automatski generira na temelju vašeg korporativnog identiteta . Jednostavno se može isprintati ili poslati kupcu e-poštom , sve iz naFakta.
Brzo i jednostavno
Automatsko praćenje plaćanja

Automatsko praćenje plaćanja

naFakt omogućuje ručno praćenje plaćanja ili automatsku obradu. Uštedjet ćete mnogo vremena s automatskim praćenjem plaćanja. I dalje nema primljene uplate? Brzo izradite podsjetnik za plaćanje i pošaljite ga e-poštom svom klijentu - sve iz našeg programa. Kako biste izbjegli kašnjenja u plaćanju, svom korisniku možete poslati gumb za online plaćanje. Fakture se mogu sigurno platiti online putem našeg partnera Mollie . Korisnici mogu odabrati plaćanje VISA-om, MasterCardom, PayPal-om, ... Ako koristite ovu značajku, dolazna plaćanja se automatski obrađuju i povezuju s relevantnom fakturom.

Automatski podsjetnici

Automatizirajte praćenje neplaćenih računa automatskim slanjem podsjetnika za plaćanje. Ne samo da to štedi vrijeme, već će vam također pomoći da radite dosljednije. Ovi se podsjetnici uvijek šalju prema uvjetima koje ste naveli.
Automatski podsjetnici
Pošalji s lakoćom

Pošalji s lakoćom

naFakt nudi nekoliko opcija slanja . Putem naše usluge ispisa i pošte, svoje račune možete ispisati, ovjeriti i poslati običnom poštom. Preko mreže PEPPOL šaljete ih potpuno digitalno. Jednostavno slanje putem e-pošte može se izvršiti izravno iz naFakta. Adresa e-pošte koja se nalazi u datoteci korisnika automatski se dodaje; morat ćete samo prilagoditi zadani tekst poruke e-pošte. naFakt ima postavku za slanje dokumenata s vlastite e-mail adrese, kako bi se osigurala profesionalnost.

Širok raspon izvješća

Dobijte uvid u svoju tjednu, mjesečnu, tromjesečnu ili godišnju prodaju i dobit. Tko su vaši glavni kupci i koje proizvode najviše prodajete? Dostupno je više od 30 izvješća koja će vam pomoći da bolje razumijete svoje poslovne brojke. Zgodni grafikoni pružaju vizualni prikaz vaših podataka.
Širok raspon izvješća
Druge valute

Druge valute

U naFaktu je fakturiranje u drugim valutama super jednostavno. Jednostavno odaberite odgovarajuću valutu za svog kupca: naFakt prikazuje trenutni tečaj i brine se o konverziji.

U vašem vlastitom korporativnom identitetu

Vaš korporativni identitet doprinosi uspjehu i prepoznatljivosti vašeg poslovanja. Učitajte vlastiti logotip tvrtke i kombinirajte ga s odgovarajućim bojama. naFakt Vam pomaže da u tren oka izradite fakturu vrlo profesionalnog izgleda, koja je odmah povezana s Vašom tvrtkom. Želite koristiti vlastito unaprijed tiskano zaglavlje? Još uvijek ga možete koristiti. naFakt također nudi predložak bez zaglavlja za jednostavan prikaz vlastitog ispisanog izgleda.
U vašem vlastitom korporativnom identitetu

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room