Besplatno za računovođe!

NAFAKT SOFTVER ZA NAPLATU ZA RAčUNOVOđE

Surađujte sa svojim klijentima online. Koristite naFakt kako biste olakšali protok dokumenata vaših klijenata u vaš računovodstveni softver.

naFakt za računovođe

Uživajte u glatkoj suradnji sa svojim klijentima

Besplatno za računovođe

Korištenje naFakta je besplatno za računovođe. Omogućujemo vam da povežete klijentske dokumente s vlastitim računom kako biste olakšali suradnju s vašim klijentima.

Povežite svoj računovodstveni softver

naFakt je snažno posvećen tehnološkom razvoju i e-računima. Nudimo različite načine povezivanja vlastitog računovodstvenog programskog paketa s naFaktom.

Snažan alat za vaše klijente

naFakt osigurava da vaši klijenti prave pravodobnije i točnije administrativne zapise, što znači manje problema u njihovoj obradi.

Hvala!

Otvara li vaš klijent novi naFakt račun, na preporuku vašeg računovođe? Zahvalit ćemo vam provizijom.

Povežite se s vlastitim računovodstvenim softverom

Različite metode za korištenje, prema željenom tijeku rada

Izvoz u UBL

naFakt izvozi račune o kupnji i prodaji u UBL (Universal Business Language) format. Te se datoteke mogu uvesti i obraditi u gotovo svakom računovodstvenom paketu.

Sinkronizacija s vašim poslužiteljem

Sinkronizirajte sve klijentske dokumente na vlastiti poslužitelj, okruženje OneDrive, Dropbox ili Google Drive. Možete ih obraditi u vlastitom računovodstvenom softveru s ovih platformi.

Veza putem platforme za dostavu

Univerzalne platforme za dostavu osiguravaju da vam vaši klijenti mogu poslati svoje dokumente izravno s naFakta.

Izravna veza

naFakt ima izravnu vezu s računovodstvenim softverom koji radi u oblaku. Korisnici šalju svoje račune izravno iz naFakta u odgovarajuću datoteku u vašem računovodstvenom paketu.

Počinjemo s naFaktom za računovođe?

Jednostavno, brzo i besplatno!

Počinjemo s naFaktom za računovođe?
Izradite besplatni račun putem ove web stranice Nakon kreiranja računa možete kreirati naFakt račun za svoje klijente i pozvati ih Svaki račun klijenta počinje besplatnim probnim razdobljem od 14 dana, što omogućuje vašim klijentima da istraže cijeli program Ovisno o računovodstvenom softveru koji koristite, možete postaviti automatiziranu obradu dokumenata STVORITE RAČUN!

SNIMKE ZASLONA

Kako izgleda naš program!

0

dokumenata do sada kreiranih uz naFakt

naFakt.hr za računovođe savršen je alat za digitalizaciju razmjene dokumenata sa svojim kupcima!

Upotrijebite vlastiti pouzdani računovodstveni paket, ali smanjite ručni unos suradnjom sa svojim kupcem putem naFakta. Njegove račune kreirane naFaktom lako je prenijeti u gotovo bilo koji računovodstveni paket.

STVORITE RAČUN!
server room