Vođena tura

Otkrijte naFakt za računovođe

Povežite korisničke datoteke i ostvarite pristup u stvarnom vremenu

Možete kreirati novi račun tvrtke unutar svog računa za računovođe ili povezati postojeće naFakt račune sa svojim računom. Nakon što je pristup ovim računima pokrenut, možete pratiti status tvrtke klijenta u realnom vremenu i prikupljati/obrađivati fakture u vlastitom računovodstvenom programskom paketu.

Povežite korisničke datoteke i ostvarite pristup u stvarnom vremenu
Jednostavno unesite u svoj vlastiti računovodstveni paket

Jednostavno unesite u svoj vlastiti računovodstveni paket

naFakt nije računovodstveni program, već program za fakturiranje za poduzetnike. Stvarno računovodstvo se vodi u vašem vlastitom računovodstvenom softveru. naFakt omogućuje prijenos dokumenata koje su izradili poduzetnici u Vaš računovodstveni softver. Najbolji način za ovu vezu ili prijenos ovisi o paketu koji koristite.

Vrijedan alat za vaše klijente

naFakt je moćan programski paket za mnoge poduzetnike. Kao rezultat toga, bolje će upravljati i nadzirati vlastitu administraciju, što također osigurava ispravniju i glatkiju obradu za računovođu. Pogrešni serijski brojevi, datumi, ... postaju prošlost. Kako je naFakt program napravljen za poduzetnike, a ne nužno za korisnike s računovodstvenim iskustvom, ne koristi se zamršena (financijska) terminologija i sve je razvijeno kako bi se maksimizirala upotrebljivost.

Vrijedan alat za vaše klijente
Pomozite naFakt rasti

Pomozite naFakt rasti

Kada klijentima preporučite naFakt i oni nakon toga kupe pretplatu, izravno doprinosite rastu naFakta. Zato vam nudimo proviziju za upućivanje novih klijenata.

naFakt.hr za računovođe savršen je alat za digitalizaciju razmjene dokumenata sa svojim kupcima!

Upotrijebite vlastiti pouzdani računovodstveni paket, ali smanjite ručni unos suradnjom sa svojim kupcem putem naFakta. Njegove račune kreirane naFaktom lako je prenijeti u gotovo bilo koji računovodstveni paket.

STVORITE RAČUN!
server room