Ugovor o privatnosti (GDPR)

naFakt je web aplikacija u kojoj se pohranjuje puno osjetljivih podataka. Ispod je više informacija o tome kako se ti podaci pohranjuju i što se s njima događa.

 1. Sve web stranice naFakt rade s kolačićima, što znači da se mali dijelovi podataka pohranjuju na vašem računalu. To su tri sesije / grupe za statističke podatke usluge Google Analytics (_ga, _gat i _gad) i jedan ID sesije za prijavu (PHPSESSID). Kada se koristi program naFakt, drugi ID sesije (session_key) sprema se u lokalnu pohranu ili u kolačić.
 2. naFakt koristi facebook piksel i prateće kolačiće za praćenje posjetitelja web mjesta i analizu promotivnih kampanja.
 3. Svi posjetitelji web mjesta naFakt anonimno su uključeni u statistiku korištenja putem Google Analyticsa
 4. Veza između pretplatničkog (korisničkog) računala i naFakt poslužitelja osigurana je 256-bitnim certifikatom o šifriranju koji je izdao Amazon.
 5. Podaci koje pretplatnik (kupac) unese u naFakt uvijek su zaštićeni imenom računa i lozinkom. Korisnička lozinka sigurno je pohranjena pod šifriranjem. Nitko ne može vidjeti osobnu lozinku u roku od nekoliko tjedana.
 6. Baze podataka naFakt hostiraju Amazon Web Services. Fizički poslužitelji za to su u Irskoj. Amazon nema pristup stvarnim podacima na tim poslužiteljima.
 7. naFakt nikada neće pregledati podatke koje je unio pretplatnik ili kupac bez izričitog dopuštenja. Ovo je dopuštenje neophodno u nekim slučajevima za rješavanje određenih problema. Pretplatnik ili kupac može aktivirati ovaj pristup putem postavki svog računa.
 8. Korisnici su odgovorni za osiguravanje svog računa jakom lozinkom i dvofaktorskom autentifikacijom. Dostupni su alati za odabir jakih lozinki i aktiviranje dvofaktorske autentifikacije.
 9. Ako pretplatnik ili kupac želi izbrisati podatke iz naFakt sustava, to se može učiniti nakon kontakta i savjetovanja uz potvrdu s timom naFakt na support@onfact.be.
 10. Podaci koje pretplatnik ili kupac unese u naFakt mogu se prenijeti u jednom ili više sljedećih formata: csv, pdf, xml i zip.
 11. Aktiviranjem veza s drugim softverskim programima, naFakt može dijeliti podatke s trećim pružateljima usluga pod tim vezama. Konkretne informacije o tome mogu se pronaći u postavkama u odjeljku GDPR.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room