Upravljanje zalihama

Dodajte upravljanje zalihama svom naFakt računu

Upravljanje zalihama

Želite li pratiti koliko proizvoda još imate na skladištu? Samo aktivirajte besplatni modul za upravljanje zalihama i pažljivo pratite svoje zalihe. Možete postaviti ograničenje upozorenja tako da ćete biti obaviješteni kada broj proizvoda na zalihama padne ispod tog ograničenja. Možete odmah dobiti pregled podataka o zalihama svojih proizvoda na nadzornoj ploči za pregled proizvoda. Želite ažurirati zalihe ili distribuirati podatke o zalihama u svojoj tvrtki? Jednostavno izvezite i ispišite/pošaljite popis zaliha u Excelu iz naFakta.
Upravljanje zalihama
Virtualna zaliha

Virtualna zaliha

Ako također koristite modul za potvrdu narudžbe , možete pregledati takozvanu virtualnu zalihu. Ovo predstavlja broj artikala koji su još dostupni na skladištu, umanjen za broj artikala koji su već naručeni. Na taj način nećete riskirati da prodate više od onoga što stvarno imate na zalihama. Moći ćete naručiti kod svog dobavljača prije nego što ostanete bez robe.

Složeni proizvodi

Aktiviranjem modula 'složeni proizvodi' naFakt može jednostavno upravljati zalihama složenih paketa proizvoda. Prodajete li složen proizvod s isplativom cijenom koji se sastoji od deset pojedinačnih artikala s prilagođenom cijenom ili kutiju vina koja sadrži šest pojedinačnih boca? Sve pojedinačne stavke u ovom složenom proizvodu bit će uračunate u vašu prodaju i upravljanje zalihama.
Složeni proizvodi

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room