Stvorite račune

Jednostavno, brzo i ispravno

Brzo i jednostavno

Fakturiranje automatski koristi datoteke kupca i proizvoda. Nema zapetljanog unosa. Upoznavanje, numeriranje, obračun PDV-a i pravne izjave osiguravaju brzu i ispravnu pripremu računa. naFakt automatski izrađuje PDF u vašem korporativnom identitetu. Slanje e-poštom i eventualno ispis je bez napora.

Automatsko praćenje plaćanja

Pomoću naFakta možete sami pratiti uplate ili pustiti da aplikacija obrađuje isplate putem automatske veze s vašom bankom. Ovo automatsko praćenje plaćanja štedi vrijeme i uznemirujuće pretraživanje, a također izbjegava pogreške. Još uvijek neplaćena faktura? Zatim stvorite i pošaljite podsjetnik svom kupcu. Praktično i brzo.

Također se možete povezati s našim partnerom Mollie.com. Tada vaš kupac može platiti na mreži putem VISA ili Bancontact, na primjer. Čak i tada se plaćanja automatski obrađuju i povezuju s odgovarajućom fakturom.

Automatski podsjetnici

Automatizirajte praćenje neplaćenih računa stvaranjem i slanjem podsjetnika naFakt. To ne samo da štedi vrijeme, već radite i sustavno jer se podsjetnici uvijek šalju nakon istog neplaćenog razdoblja. Vaš casflow će imati koristi!

Jednostavna poštarina

Možete ispisati račune za slanje poštom, ali i izravno iz naFakta. Adresa e-pošte iz datoteke kupca automatski se popunjava i sami prilagođavate standardni tekst e-pošte po želji. Računi se šalju na vašu vlastitu e-adresu kako biste osigurali profesionalnost.

Opsežna izvješća

Zahvaljujući naFaktu, steknite uvid u svoj tjedni, mjesečni, tromjesečni ili godišnji promet i dobit. Tko su vaši najbolji kupci i koje proizvode najviše prodajete. Dostupno je više od za analizu vaših brojeva. Korisni grafikoni daju vam vizualnu sliku uspješnosti vaše tvrtke.

Snimke zaslona modula za fakturiranje

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room