Pošaljite račune ili ponude lako i brzo

Vaš račun u 1-2-3 kod kupca

Pošaljite račune e-poštom

naFakt šalje račune i dokumente izravno vašim kupcima. Funkcija praćenja odmah vas obavještava je li račun stigao i kada je e-pošta pročitana. Na primjer, u slučaju neuspjele pošiljke s ponudom zbog, na primjer, pogrešne adrese e-pošte, ponudu možete odmah pravilno vratiti ili dostaviti poštom, tako da nijedan kupac ne propusti ponudu.

Slanje računa i ponuda putem pošte

Račune ili ponude također možete poslati izravno s naFakta putem pošte, a da ne morate sami ispisivati dokumente i ići na poštanski pretinac. Tiskanje, stavljanje omotnice i slanje računa putem naFakt poštanske usluge košta približno 1,25 € po računu, sve uključeno. Ništa vas ne sprječava da sami otisnete PDF verziju i stavite je na sabirnicu. Pomoću gumba za praćenje pripazite koji su dokumenti poslani, a koji nisu.

Slanje računa putem PEPPOL-a

Kao alternativu klasičnoj e-pošti, račune možete prosljeđivati i putem europske mreže PEPPOL. Prednosti poslane i primljene putem PEPPOL mreže imaju prednost što se mogu automatski obraditi.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room