Vođena tura

naFakt za računovođe

Povežite datoteke kupaca i koristite naFakt da biste sami riješili vremenska ograničenja

Sa svog računa knjigovođe također stvarate račune za svoje kupce ili povezujete njihove postojeće račune s vašim. Pristupom tim računima možete pratiti stanje dokumenata u stvarnom vremenu te sami prikupljati i obrađivati račune na razne načine u vlastitom računovodstvenom paketu. Ovo je idealno rješenje za kupce koji (pre) dugo čekaju na slanje računa i drugih dokumenata i zbog toga im ponestaje vremena.

Jednostavno obradite prema vlastitom računovodstvenom paketu

naFakt je program za poduzetnike, a ne računovodstveni paket. Stvarno knjigovodstvo obavljate s vlastitim programom, ali naFakt osigurava da vaši kupci sastavljaju ispravne dokumente i brzo ih stavljaju na raspolaganje. Tok prilagodbe prilagođavate onome što vama i vašem vlastitom računovodstvenom programu najbolje odgovara.

Praktičan alat za vaše kupce

naFakt je vrlo koristan softverski paket za mnoge poduzetnike. Osigurava im da bolje upravljaju i nadgledaju vlastitu administraciju, što odmah pojednostavljuje vaš rad zbog manje pogrešaka i bržeg podnošenja dokumenata. Pogrešni sekvencijski brojevi, pogreške u obračunu PDV-a, nedostajući brojevi računa ... stvar su prošlosti.

Budući da je naFakt namijenjen poduzetnicima i nije produženje računovodstvenog paketa, korišteni pojmovi ostaju lako razumljivi za poduzetnike bez korištenja teških financijskih uvjeta ili tehnika. Jednostavnost upotrebe je pravilo.

Pomozite naFaktu da raste

Kada kupcima preporučite naFakt, podržavate naš rast. Zbog toga dobivate lijepu proviziju za dovođenje klijenata.

naFakt.hr za računovođe savršen je alat za digitalizaciju razmjene dokumenata sa svojim kupcima!

Upotrijebite vlastiti pouzdani računovodstveni paket, ali smanjite ručni unos suradnjom sa svojim kupcem putem naFakta. Njegove račune kreirane naFaktom lako je prenijeti u gotovo bilo koji računovodstveni paket.

STVORITE RAČUN!
server room