Sinkronizacija podataka naFakt s Dropboxom

dropbox

Vaš račun računovođe u naFakt-u može se povezati s vašim Dropbox računom. naFakt tada automatski sinkronizira sve dokumente iz datoteka u mapi "naFakt" u "Apps".

Vaš račun računovođe u naFakt-u može se povezati s vašim Dropbox računom. naFakt tada automatski sinkronizira sve dokumente svih datoteka kojima imate pristup u mapi "naFakt" u "Apps". u Dropboxu Datoteke su sinkronizirane u PDF formatu, kao i u UBL ili E-FFF formatu, što olakšava razmjenu UBL datoteka s vašim kupcima. Gotovo svaki računovodstveni paket prihvaća te datoteke za daljnju obradu.

Kada na svoje računalo instalirate i aplikaciju Dropbox, Dropbox sinkronizira lokalnu mapu na računalu s mrežnim datotekama, tako da UBL datoteke završavaju izravno na vašem računalu. To znači da više ne morate preuzimati dokumente putem Dropboxa, već su odmah dostupni lokalno.

naFakt.hr za računovođe savršen je alat za digitalizaciju razmjene dokumenata sa svojim kupcima!

Upotrijebite vlastiti pouzdani računovodstveni paket, ali smanjite ručni unos suradnjom sa svojim kupcem putem naFakta. Njegove račune kreirane naFaktom lako je prenijeti u gotovo bilo koji računovodstveni paket.

STVORITE RAČUN!
server room