Besplatno za računovođe!

NAFAKT SOFTVER ZA FAKTURIRANJE ZA RAčUNOVOđE

Surađujte na mreži sa svojim kupcima i omogućite da se njihovi dokumenti lako proslijede u vaš računovodstveni paket

naFakt za računovođe

Bolje surađujte sa svojim kupcima

Besplatno za računovođe

NaFakt je besplatan za računovođe. Datoteke kupaca povezujete sa svojim računom i na taj način možete s njima ugodno surađivati i razmjenjivati informacije.

Povežite se sa svojim računovodstvenim paketom

naFakt je snažno posvećen tehnološkom razvoju i za e-fakturiranje. Na primjer, nudimo razne metode za povezivanje naFakta sa vašim vlastitim računovodstvenim paketom.

Korisni i sigurni alat za vaše kupce

naFakt pomaže vašim kupcima da uštede puno vremena i izbjegnu administrativne pogreške, na primjer izbjegavanjem dvostruke registracije. Na taj način kupac može obaviti administraciju za manje vremena i ispravno, tako da vam naFakt također pomaže smanjiti pritisak mnogih rokova. Osim toga, podaci vašeg kupca savršeno su zaštićeni od gubitka.

Hvala!

Otvaraju li vaši kupci nove račune u naFakt-u putem vašeg računa računovođe? Tada ćete od nas dobiti lijepu proviziju u znak zahvalnosti!

Povežite naFakt sa svojim računovodstvenim paketom, izbjegavajte vrijeme čekanja na dokumente kupaca

Različite metode koje možete koristiti, u potpunosti prema vlastitom odabranom tijeku rada

Izvoz u UBL ili E-FFF

naFakt izvozi račune za prodaju kao i račune za kupnju u UBL ili E-FFF format. Ovo je vrlo pogodno za razmjenu podataka s gotovo bilo kojim računovodstvenim softverom.

naFakt se sinkronizira s vašim poslužiteljem, tako da ćete imati manje vremena čekanja

NaFaktom možete sinkronizirati dokumente i datoteke kupaca na vlastitom poslužitelju, na Dropboxu, Google disku ili OneDriveu. To sprječava pogreške u kopiranju, ali je i lijek za kupce koji neprestano šalju dokumente prekasno za vašu obradu

Veza putem platforme za dostavu

Univerzalne platforme za dostavu kao što su ClearFacts, Basecone i CodaBox osiguravaju da vaši kupci mogu svoje dokumente slati izravno iz naFakta. Jednostavno, brzo i bez reprodukcijskih pogrešaka.

Izravne veze izbjegavaju stalno čekanje dokumenata od kupca

0nFact ima izravnu vezu s računovodstvenim programima u oblaku. Korisnici svoje račune šalju izravno iz programa računovodstvu. Time se izbjegavaju pogreške pri kopiranju, ali prije svega štedi se puno vremena. Čekanje da vaš kupac proslijedi svoje dokumente napokon se može učinkovito riješiti.

Kako započeti s naFaktom za računovođe?

Vrlo jednostavno , besplatno i za nekoliko minuta !

Kako započeti s naFaktom za računovođe?

Stvorite besplatni račun naFakt putem ove web stranice. Tada možete odmah stvoriti naFakt račun za svoje kupce. Svaka baza kupaca započinje 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem, tako da vaš kupac može pogledati cijeli paket. Ovisno o vašem knjigovodstvenom paketu, definirate funkcije za veliku automatizaciju obrade korisničkih dokumenata.

STVORITE RAČUN!

Snimke zaslona

Kako izgleda naš program!

2.497.287

dokumenti stvoreni do sada naFaktom

naFakt.hr za računovođe savršen je alat za digitalizaciju razmjene dokumenata sa svojim kupcima!

Upotrijebite vlastiti pouzdani računovodstveni paket, ali smanjite ručni unos suradnjom sa svojim kupcem putem naFakta. Njegove račune kreirane naFaktom lako je prenijeti u gotovo bilo koji računovodstveni paket.

STVORITE RAČUN!
server room