Izvještaji

Izvješća nude više od brojeva, već i uvid

Kupci

Pregledajte povijest prodaje i promet po kupcu, upoznajte svoje najbolje kupce i otkrijte tko naručuje manje ili više. Sve su ovo korisne detaljne informacije koje pomažu vašim prodajnim naporima, a time i vašem poslu.

Proizvodi

Koje se grupe proizvoda i pojedinačni proizvodi dobro prodaju, što je manje uspješno. Tamo gdje postiže najveću trgovačku maržu. Osnovne informacije za upravljanje vašom ponudom na tržištu, za pripremu snažnih ponuda i maksimiziranje dobiti, uključujući i odgovarajuće upravljanje dionicama.

Rezultati

Izvješća o onfaktima pružaju uvid u vašem stvarnom prometu u stvarnom vremenu. Kada također registrirate račune za kupnju, oni odmah prikazuju trgovinsku maržu po proizvodu i stalno ste u kontaktu s trenutnim rezultatima. Nema više čekanja do kraja tromjesečja ili čak godine za računovodstvene izvještaje.

Planiranje i proračuni

Jeste li postavili ciljeve prihoda? Po obitelji proizvoda ili još dublje? Postoji li proračun za kupnju u funkciji namjeravane dobiti? Pomoću praktičnog alata za planiranje možete provjeriti je li sve u skladu s rasporedom ili tamo gdje je najbolje izvršiti prilagodbe

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room