Upravljanje proizvodima

Zgodna baza podataka za vaše proizvode

Jednostavna upotreba proizvoda

NaFaktom možete lako stvoriti datoteku proizvoda, čak možete i uvoziti podatke o proizvodu. Informacije o proizvodu možete pristupiti s imenom proizvoda ili s kodom članka po vašem izboru. Podatke o proizvodu možete lako koristiti u svim dokumentima. Cijena, naziv, opis Poveznice s PDV-om automatski se preuzimaju, što omogućuje izradu ponuda i računa u trenu, ali ispravno, bez muke s pretraživanjem ili tipkanjem.

Izvješćivanje o proizvodu

Prilagođeno izvještavanje daje vam uvid u prodaju proizvoda, uključujući brzinu rotacije svih proizvoda i promet po proizvodu ili grupi proizvoda. To vam omogućuje određivanje odgovarajućeg prodajnog pristupa za sve proizvode i pomno praćenje rezultata tih radnji.

Upravljanje dionicama

U naFaktu možete jednostavno aktivirati modul za upravljanje dionicama. Ova pod-aplikacija izračunava virtualnu zalihu na temelju registriranih narudžbi, ali također prati trenutnu zalihu na temelju efektivnih odlaznih proizvoda. Lako možete napuniti zalihu registracijom vlastitih kupnji.

Uvoz i izvoz podataka o proizvodu

Da li dobavljač stavlja na raspolaganje svoju datoteku članaka ili imate datoteku proizvoda iz prethodnog programa? Uvezite to brzo, ispravno i jednostavno u naFakt. To sprječava puno dodatnog rada!

SCREENSHOTS MODUL PROIZVODA

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room