Pripremite citate

Jednostavno stvorite konkurentne i profitabilne ponude

Jednostavno i brzo postavljanje

Brza, uredna i ispravna priprema konkurentnih ponuda nužna je za bilo koje poslovanje kako bi pridobila potencijalne kupce. S naFaktom to čini malo napora korištenjem postojećih proizvoda i cijena s vlastitog popisa proizvoda i dopunjavanjem specifičnim informacijama prilagođenim potencijalnim klijentima tamo gdje je to potrebno. Ako kasnije primite slična pitanja s ponudom, možete kopirati jednim klikom i prilagoditi određene podatke.

Točno pratite citate

Navode je najbolje vrlo pažljivo pratiti. Svaka ponuda ima svoj serijski broj s datumom i referencom radi lakšeg praćenja. naFakt vas automatski obavještava o tekućim ponudama kako biste mogli kontaktirati kupca za dodatni prodajni sastanak. Jasne su i ponude koje su već prihvaćene ili čak izvršene, ali koje tek treba fakturirati, tako da fakturiranje može brzo uslijediti.

Ne odgađajte, brzo naplatite!

Klasika u mnogim tvrtkama je odgađanje i spajanje faktura. To šteti novčanom toku i povećava rizik od pogrešaka. Ako su usluge i / ili roba isporučene, odmah fakturirajte kako biste brže platili. Kopirajte podatke o ponudi na . Ovo će automatski primiti odgovarajući datum i sljedeći broj fakture. Na ovaj način možete pretvoriti ponudu u konačnu fakturu za nekoliko sekundi. Samo proslijedite kupcu s naFaktom!

Prihvatite i odobrite na mreži

Kupci mogu odobriti vaše ponude putem interneta. Svoj potpis stavljaju mišem koji ćete odmah dobiti e-poštom. Budući da kupci tako lako mogu prihvatiti vaše ponude, šanse za uspjeh vaše prodaje nisu samo veće, već i manje vremena izgubljenog tijekom cijelog postupka kotiranja i prodaje. Uz to, vaša tvrtka uvijek ima korisne prateće dokumente i izbjegavate sporove.

Snimke zaslona citata

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room