Vaše upravljanje kupnjom

Prenesite račune za kupnju na svoj račun naFakt

Upravljanje kupnjom

naFakt nije samo program naplate za fakture o prodaji, već može upravljati i administracijom vaše kupnje. U modulu "Upravljanje kupnjom" registrirate se i slijedite vlastite račune za kupnju. naFakt pruža uvid u troškove kupnje po razdoblju ili po kategoriji kupnje. Praćenje plaćanja osigurava dobar odnos s dobavljačima, zahvaljujući izvještavanju vaš se proračun i dalje može upravljati i možete brzo vidjeti trgovinsku maržu (prodaja MIN kupnje). Ulaganja se mogu dobro kontrolirati odmah.

Modul za upravljanje kupnjom također obrađuje elektroničke račune. Jednostavno odaberite e-račun i svi podaci s njega bit će ispravno i automatski registrirani.

Uvid kroz izvještavanje

Kada u naFakt unesete i račune za kupnju, ne samo da možete pregledati izvješća o prometu svoje tvrtke, već i brzo pregledati trgovinsku maržu (promet - kupnje). To vam omogućuje da pažljivo pratite koliko vaša tvrtka zarađuje.

Veza s računovodstvom

naFakt pretvara vaše račune za kupnju u format "UBL" za elektroničke račune ako je potrebno. To će se poslati izravno knjigovođi / knjigovođi radi brze automatske obrade. Nema više rada na unosu.

E-pošta i PEPPOL pristigla pošta

naFakt ima funkciju ulazne pošte za lako primanje računa. Svaka pošta ima jedinstvenu adresu e-pošte. Račune za kupnju možete odmah i jednostavno obraditi u privitku e-pošte u programu.

Pristigla pošta također prihvaća račune putem PEPPOL kanala. Na primjer, dobavljači vam mogu slati elektroničke račune iz svog softvera za naplatu. Korištenjem punopravnih elektroničkih računa više ne morate ništa prekucavati, ali naFakt može automatski izdvojiti sve potrebne podatke iz računa.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room