(vaše) narudžbenice

Dodajte narudžbe aplikacija na svoj račun naFakt s jednim klikom

Narudžbenice

Pripremite narudžbenice za svog dobavljača? To je lako s ovom aplikacijom naFakt koju možete besplatno aktivirati. Upotrijebite polja za unos da biste u kratkom roku postavili narudžbu putem narudžbenice, moguće koristeći datoteku proizvoda. To se može učiniti i jednostavnim kopiranjem relevantnih podataka za vašu kupnju iz ponude ili obrasca za narudžbu od kupca.

Jeste li dobili robu od svog dobavljača? Zatim stvorite artikl za kupnju (interni račun za kupnju) koji možete obraditi iz vlastite narudžbenice kako biste mogli izvršiti rezervaciju. Jednostavno dodajte fakturu prodaje dobavljača koju kasnije od njega dobijete kao prilog svojoj prethodno stvorenoj internoj fakturi za kupnju. Prednost? Administracija vaše kupnje odmah je spremna i iznad svega: odmah znate trgovinsku maržu jer su poznati iznosi kupnje i prodaje.

Spremni za učinkovitiji rad?!

Kreirajte svoj račun odmah, registrirajte obvezne podatke koje želite vidjeti na svojim računima i stvorite svoj prvi račun za nekoliko minuta! Prvih 14 dana je besplatno i bez obveza kako biste upoznali snažnu, punu funkcionalnost naFakta!

Započnite besplatno probno razdoblje!
server room